Рецепти

Рулетики з баклажанів
Гострі рулетики з баклажанів – це популярна закуска, а з начинкою з хумусу...Час:
Складність:

Баклажани фаршировані
Фаршировані за цим рецептом баклажани — корисна і поживна страва, адже для...Час:
Складність:

Листя цикорію з хумусом і авокадо
Листя цикорію з приємною гірчинкою — прекрасна основа для закусок завдяки...Час:
Складність:

Легкий салат з тахіні й нутом
Цей овочевий салат дієтичний, але при цьому багатий вітамінами і...Час:
Складність:

Фалафель у тонкому лаваші
Хрусткий фалафель смачний вже сам по собі, а якщо додати до нього овочі й...Час:
Складність:

Піта з фалафелем
Рум'яна піта й хрусткий фалафель в поєднанні один з одним — це смачна і...Час:
Складність:

Піта з овочами
Вегани, вегетаріанці та всі шанувальники здорового харчування гідно...Час:
Складність:

Канапе з хумусом
Канапе — це популярна закуска для повсякденного та святкового меню, а...Час:
Складність:

Овочі-гриль з тахіні
Овочі, приготовлені на грилі, мають незвичайний смак з легкими нотками...Час:
Складність:

Хлібці з фалафелем і хумусом
Це закуска має насичений, багатогранний смак і оригінальний спосіб подачі....Час:
Складність:

Хумус (Основна подача)
Хумус — традиційна закуска левантійської кухні, а це — рецепт його подачі...Час:
Складність:

Піта з куркою
Піта з куркою – апетитна шварма за традиційним ізраїльським рецептом.Час:
Складність:

Хумус із в'яленими томатами
Хумус із в'яленими томатами – закуска з ідеально збалансованим смаком.Час:
Складність:

Хумус з авокадо
Хумус з авокадо – проста вегетаріанська закуска, яка підійде для ситного...Час:
Складність:

Хумус з м'ясом баранини
Хумус з м'ясом баранини – суміш текстур та ароматів, що відсилають до...Час:
Складність:

Піца з хумусом
Італійська класика в близькосхідному прочитанні – піца з хумусом...Час:
Складність:

Сендвічі з хумусом
Ситні бутерброди з хумусом в італійському стилі.Час:
Складність:

Лаваш з м'ясом
Лаваш з м'ясом від SigNature – варіант традиційного грецького гіроса з...Час:
Складність:

Салатна заправка з тахіні
Салатна заправка з тахіні підійде до теплих та холодних страв, а також закусок.Час:
Складність: