Боул з фалафелем та зеленню
Час:
Складність:
Тип:
- Хумус 100 г
- Булгур відварний 30 г
- Помідор чері 30 г
- Авокадо 30 г
- Фалафель смажений 50 г
- Мікс салату 15 г
- Оливки каламата 10 г
- Цибуля червона 5 г
- Олія оливкова 10 г
- Соус тахіні 20 г
- Кунжут 1 г
- Петрушка 2 г
Фалафель з булгуром – ідеальне поєднання улюблених смаків близькосхідної та середземноморської кухні.
Приготування:
Крок 1
Хумус нанести на тарілку.
Крок 2
Сформувати в ньому за допомогою ложки заглиблення.
Крок 3
Умовно розділити тарілку на п'ять частин, вкласти у кожну різні інгредієнти. У першу мікс салату, у другу розрізаний на дві частини помідор чері, в третю кубики з м'якоті авокадо, в четверту відварений булгур, в п'яту обсмажений до хрусткої скоринки фалафель (смажити у фритюрі при 165 °C).
Крок 4
Уздовж тарілки викласти тонко нарізану червону цибулю, порізані оливки каламата.
Крок 5
Зверху полити оливковою олією, на фалафель та салатний мікс додати соус тахіні, посипати кунжутом.
Крок 6
Тарілку прикрасити дрібно нарізаною петрушкою.