Боул з фалафелем та зеленню

Боул з фалафелем та зеленню

Час:

15 хв

Складність:

alt star alt star #2

Тип:

Другі страви
Інгредієнти:
  • Хумус 100 г
  • Булгур відварний 30 г
  • Помідор чері 30 г
  • Авокадо 30 г
  • Фалафель смажений 50 г
  • Мікс салату 15 г
  • Оливки каламата 10 г
  • Цибуля червона 5 г
  • Олія оливкова 10 г
  • Соус тахіні 20 г
  • Кунжут 1 г
  • Петрушка 2 г

Фалафель з булгуром – ідеальне поєднання улюблених смаків близькосхідної та середземноморської кухні.

Приготування:

Крок 1

Хумус нанести на тарілку.

Крок 2

Сформувати в ньому за допомогою ложки заглиблення.

Боул з фалафелем та зеленню фото 1

Крок 3

Умовно розділити тарілку на п'ять частин, вкласти у кожну різні інгредієнти. У першу мікс салату, у другу розрізаний на дві частини помідор чері, в третю кубики з м'якоті авокадо, в четверту відварений булгур, в п'яту обсмажений до хрусткої скоринки фалафель (смажити у фритюрі при 165 °C).

Крок 4

Уздовж тарілки викласти тонко нарізану червону цибулю, порізані оливки каламата.

Крок 5

Зверху полити оливковою олією, на фалафель та салатний мікс додати соус тахіні, посипати кунжутом.

Крок 6

Тарілку прикрасити дрібно нарізаною петрушкою.