Десерт з тахіні та кеш'ю
Час:
Складність:
Тип:
- Тахіні 250 г
- Сироп кленовий 100 г
- Олія кокосова 100 г
- Боб ванільний 0,5 шт.
- Кеш'ю 125 г
- Сіль морська 3 г
- Кунжут 25 г
Ситний та дуже смачний, близькосхідний десерт із тахіні, що має легкі горіхові нотки.
Приготування:
Крок 1
Заздалегідь просмажений горіх подрібнити ножем.
Крок 2
На паровій бані розтопити кокосову олію до рідкого стану. У розігріту олію додати тахіні, кленовий сироп.
Крок 3
Ванільний боб розрізати вздовж і вийняти насіння, додати їх у масу.
Крок 4
Додати подрібнений горіх, всі інгредієнти перемішати до однорідного стану.
Крок 5
Отриману масу вилити в заздалегідь підготовлену циліндричну форму, за допомогою лопатки розподілити рівним шаром.
Крок 6
Дати охолонути в холодильнику протягом 8 годин, після чого роз'єднати форму та обваляти десерт в суміші кунжуту рівним шаром.