Десерт з тахіні та кеш'ю

Десерт з тахіні та кеш'ю

Час:

15 хв

Складність:

alt star alt star #2 alt star #3

Тип:

Десерти
Інгредієнти:
  • Тахіні 250 г
  • Сироп кленовий 100 г
  • Олія кокосова 100 г
  • Боб ванільний 0,5 шт.
  • Кеш'ю 125 г
  • Сіль морська 3 г
  • Кунжут 25 г

Ситний та дуже смачний, близькосхідний десерт із тахіні, що має легкі горіхові нотки.

Приготування:

Крок 1

Заздалегідь просмажений горіх подрібнити ножем.

Крок 2

На паровій бані розтопити кокосову олію до рідкого стану. У розігріту олію додати тахіні, кленовий сироп.

Десерт з тахіні та кеш

Крок 3

Ванільний боб розрізати вздовж і вийняти насіння, додати їх у масу.

Крок 4

Додати подрібнений горіх, всі інгредієнти перемішати до однорідного стану.

Крок 5

Отриману масу вилити в заздалегідь підготовлену циліндричну форму, за допомогою лопатки розподілити рівним шаром.

Крок 6

Дати охолонути в холодильнику протягом 8 годин, після чого роз'єднати форму та обваляти десерт в суміші кунжуту рівним шаром.