Баклажани фаршировані

Баклажани фаршировані

Час:

20 хв

Складність:

alt star alt star #2

Тип:

Закуски
Інгредієнти:
  • Баклажан середнього розміру  
  • Цукіні (або кабачок)  
  • Морква  
  • В’ялені томати  
  • Хумус  
  • Часник  
  • Соус песто  
  • Тахіні  
  • Перець чилі  
  • Зелень  
  • Кунжут  
  • Спеції 

Фаршировані за цим рецептом баклажани — корисна і поживна страва, адже для її приготування використовуються тільки рослинні продукти.

Приготування:

Крок 1

Баклажани розрізати уздовж на 2 половинки. За допомогою ложки вичистити серцевину, після чого посолити, скропити оливковою олією і запекти в духовці до розм'якшення.

Баклажани фаршировані фото 1

Крок 2 Окремо на сковороді обсмажити моркву, цукіні й часник.

Крок 3 Запечені половинки баклажанів начинити хумусом, обсмаженими овочами і в'яленими томатами.

Крок 4 Полити тахіні, прикрасити насінням кунжуту і зеленню. Подавати з соусом песто.

Ця страва виглядає дуже оригінально, вона підійде і для легкої вечері, і для банкетного меню.