Фаршировані за цим рецептом баклажани — корисна і поживна
страва, адже для її приготування використовуються тільки рослинні
продукти.
Приготування:
Крок 1
Баклажани розрізати уздовж на 2 половинки. За допомогою ложки вичистити серцевину, після чого посолити, скропити оливковою олією і запекти в духовці до розм'якшення.
Крок 2 Окремо на сковороді
обсмажити моркву, цукіні й часник.
Крок 3 Запечені половинки
баклажанів начинити хумусом, обсмаженими овочами і в'яленими
томатами.
Крок 4 Полити тахіні,
прикрасити насінням кунжуту і зеленню. Подавати з соусом
песто.
Ця страва виглядає дуже оригінально, вона підійде і для легкої вечері, і для банкетного меню.