Хумус Фатет
Час:
Складність:
Тип:
- Хумус 100 г
- Йогурт 10% 50 г
- Нут відварений 40 г
- Соус тахіні 30 г
- Піта смажена 40 г
- Масло вершкове (для піти) 30 г
- Горіх кедровий смажений 10 г
- Петрушка 3 г
Хумус із смаженою тортилією, або, як його ще називають, фатет – страва, з якої починають свій вихідний день жителі Лівану та інших близькосхідних країн.
Приготування:
Крок 1
На розігрітій сковороді розтопити вершкове масло та обсмажити дрібно нарізану піту до золотистого кольору.
Крок 2
Готові шматочки піти обсушити на серветці.
Крок 3
Хумус нанести на тарілку.
Крок 4
Зверху додати суміш тахіні та йогурту, посипати відвареним нутом, обсмаженою пітою, кедровим горіхом і дрібно нарізаною петрушкою.