Лаваш з м'ясом
Час:
Складність:
Тип:
Начинка
- Філе куряче 180 г
- Часник 7 г
- Сок лимона 5 г
- Олія оливкова 25 г
- Сіль 3 г
- Перець чорний 1 г
- Паприка червона 3 г
- Зіра мелена 2 г
- Імбир мелений 2 г
- Перець каєнський 1 г
Гірос
- Лаваш круглий 1 шт.
- Хумус 40 г
- Помідор 40 г
- Цибуля червона 10 г
- Айсберг 15 г
- Шварма куряча 70 г
- Соус дзадзикі 30 г
- Петрушка 2 г
Соус дзадзикі
- Йогурт 200 г
- Часник 5 г
- Огірок м'якоть 40 г
- Олія оливкова 20 г
- Петрушка 5 г
- Сіль 3 г
Лаваш з м'ясом від SigNature – варіант традиційного грецького гіроса з додаванням хумусу.
Приготування:
Соус дзадзикі
Крок 1
На дрібну терку натерти м'якоть огірка, часник та дрібно нарізану петрушку.
Крок 2
Заправити сіллю, додати оливкову олію та йогурт.
Крок 3
Усі інгредієнти змішати до однорідного стану. Зберігати при температурі +2-5°C у закритій тарі.
Маринад
Крок 1
Очищений часник натерти на дрібну тертку.
Крок 2
У мисці змішати з оливковою олією та соком лимона, додати всі спеції за списком.
Крок 3
Додати в маринад заздалегідь підготовлене філе куряче, маринувати протягом 3-12 годин.
Крок 4
Замариноване куряче філе обсмажити до повної готовності на грилі, після чого порізати дрібною соломкою.
Гірос
Крок 1
Нанести на лаваш хумус.
Крок 2
Додати слайси помідора, тонко нарізану червону цибулю та маринад, соус дзадзикі та всі інгредієнти посипати петрушкою.