Лаваш з м'ясом

Лаваш з м'ясом

Час:

25 хв

Складність:

alt star alt star #2 alt star #3

Тип:

Другі страви
Інгредієнти:

Начинка


  • Філе куряче 180 г
  • Часник 7 г
  • Сок лимона 5 г
  • Олія оливкова 25 г
  • Сіль 3 г
  • Перець чорний 1 г
  • Паприка червона 3 г
  • Зіра мелена 2 г
  • Імбир мелений 2 г
  • Перець каєнський 1 г


Гірос


  • Лаваш круглий 1 шт.
  • Хумус 40 г
  • Помідор 40 г
  • Цибуля червона 10 г
  • Айсберг 15 г
  • Шварма куряча 70 г
  • Соус дзадзикі 30 г
  • Петрушка 2 г


Соус дзадзикі


  • Йогурт 200 г
  • Часник 5 г
  • Огірок м'якоть 40 г
  • Олія оливкова 20 г
  • Петрушка 5 г
  • Сіль 3 г

Лаваш з м'ясом від SigNature – варіант традиційного грецького гіроса з додаванням хумусу.

Приготування:

Соус дзадзикі

Крок 1

На дрібну терку натерти м'якоть огірка, часник та дрібно нарізану петрушку.

Крок 2

Заправити сіллю, додати оливкову олію та йогурт.

Крок 3

Усі інгредієнти змішати до однорідного стану. Зберігати при температурі +2-5°C у закритій тарі.

Лаваш з м

Маринад

Крок 1

Очищений часник натерти на дрібну тертку.

Крок 2

У мисці змішати з оливковою олією та соком лимона, додати всі спеції за списком.

Крок 3

Додати в маринад заздалегідь підготовлене філе куряче, маринувати протягом 3-12 годин.

Крок 4

Замариноване куряче філе обсмажити до повної готовності на грилі, після чого порізати дрібною соломкою.

Гірос

Крок 1

Нанести на лаваш хумус.

Крок 2

Додати слайси помідора, тонко нарізану червону цибулю та маринад, соус дзадзикі та всі інгредієнти посипати петрушкою.