Хумус з м'ясом баранини

Хумус з м'ясом баранини

Час:

25 хв

Складність:

alt star alt star #2 alt star #3

Тип:

Закуски
Інгредієнти:

Начинка


  • Філе баранини 200 г
  • Часник 5 г
  • Сок лимона 5 г
  • Олія оливкова 25 г
  • Сіль 3 г
  • Кориця 1 г
  • Зіра мелена 2 г
  • Перець кайєнський 1 г


Основа


  • Хумус 150 г
  • Цибуля печена 10 г
  • Перець запечений (філе) 10 г
  • Харіса 3 г
  • Баранина-гриль 40 г
  • Сік лимону 5 г
  • Олія оливкова 15 г
  • Горіх кедровий 5-7 г
  • Кінза 2 г
  • Сумах 1 г
  • Піта 1 шт

Хумус з м'ясом баранини – суміш текстур та ароматів, що відсилають до найстаріших рецептів Близького Сходу.

Приготування:

Начинка

Крок 1

Філе баранини нарізати тонкими слайсами поперек волокон.

Крок 2

У глибокій мисці змішати спеції, оливкову олію, сік лимона і дрібно перебитий часник.

Крок 3

В отриманому маринаді замаринувати баранину на 3 години.

Крок 4

Смажити на сковороді до повної готовності.

Хумус з м

Основа

Крок 1

Баранину-гриль нарізати тонкими соломинками.

Крок 2

Печену цибулю разом з печеним перцем нарізати дрібними кубиками, змішати з бараниною-гриль заправити соком лимона, харисою та оливковою олією.

Крок 3

Хумус нанести на тарілку.

Крок 4

Сформувати в ньому за допомогою ложки заглиблення.

Крок 5

Всередину викласти баранину-гриль, полити оливковою олією, прикрасити листочками кінзи, посипати сумахом і смаженим кедровим горіхом.

Крок 6

Подавати з розігрітою пітою.