Хумус з м'ясом баранини
Час:
Складність:
Тип:
Хумус з м'ясом баранини – суміш текстур та ароматів, що відсилають до найстаріших рецептів Близького Сходу.
Приготування:
Начинка
Крок 1
Філе баранини нарізати тонкими
слайсами поперек волокон.
Крок 2
У глибокій мисці змішати спеції, оливкову олію, сік лимона і дрібно перебитий часник.
Крок 3
В отриманому маринаді замаринувати баранину на 3 години.
Крок 4
Смажити на сковороді до повної готовності.
Основа
Крок 1
Баранину-гриль нарізати тонкими
соломинками.
Крок 2
Печену цибулю разом з печеним перцем нарізати дрібними кубиками, змішати з бараниною-гриль заправити соком лимона, харисою та оливковою олією.
Крок 3
Хумус нанести на тарілку.
Крок 4
Сформувати в ньому за допомогою ложки заглиблення.
Крок 5
Всередину викласти баранину-гриль, полити оливковою олією, прикрасити листочками кінзи, посипати сумахом і смаженим кедровим горіхом.
Крок 6
Подавати з розігрітою пітою.