Фалафель у тонкому лаваші

Фалафель у тонкому лаваші

Час:

15 хв

Складність:

alt star

Тип:

Другі страви
Інгредієнти:
  • Фалафель 
  • Лаваш 
  • Огірки мариновані 
  • Морква 
  • Капуста 
  • Перець болгарський 
  • Броколі 
  • Тахіні 
  • Кукурудза консервована або відварена 

Хрусткий фалафель смачний вже сам по собі, а якщо додати до нього овочі й загорнути в лаваш, виходить повноцінна і дуже поживна страва.

Приготування:

Крок 1 Нашаткувати капусту, перець і моркву нарізати соломкою, огірки — тонкими кільцями.

Фалафель у тонкому лаваші фото 1

Крок 2 У лаваш загорнути нарізані овочі, фалафель і кукурудзу. За бажанням можна додати відварну броколі.

Крок 3 Заправити начинку тахіні й згорнути рулет.

Крок 4 Обсмажити лаваш з начинкою на грилі. Прикрасити свіжою зеленню перед подачею.

Така страва стане здоровою альтернативою фастфуду, підійде веганам і всім прихильникам правильного харчування.